PETRUŢ CĂLINESCU (fotografii, video, montaj, documentare)

Sunt un fotograf independent, licențiat în Jurnalism și Științele Comunicării. Am lucrat pentru principalele cotidiene din România ca fotograf, iar de ceva vreme sunt reprezentat de agenția Panos Pictures.

Mândrie și Beton este proiectul la care am lucrat cel mai mult: doi ani, legați. Sunt fericit că am putut să-l finalizez prin acest website; mi-ar plăcea ca peste ani de zile să revăd locurile fotografiate din țară, poate ar mai fi de adăugat ceva atunci. Până una alta, vă aștept pe theblacksea.eu – din primăvară băgăm marfă nouă.

Portofoliul meu poate fi văzut pe www.petrut-calinescu.com

Ioana Hodoiu (documentare, texte, interviuri, comunicare)

În ultimii zece ani am fost pe rând și câteodată în același timp etnolog, copywriter, jurnalist, editor, reporter TV, manager editorial și manager de comunicare. Etnolog sunt cu diplomă. Am terminat Facultatea de Litere, secția Etnologie și Folclor la Universitatea București. Restul meseriilor le-am făcut fără “carnet de conducere”. Am scris timp de trei ani la revista Tabu poveşti despre oameni. Am fost ecologistă (Green Report, TVR1), gurmandă (BBC Good Food) și scormonitoare prin casele și viețile oamenilor cu un pretext grozav (BBC Good Homes). În ultimii trei ani l-am însoțit pe Petruț în aproape toate deplasările de documentare și m-am ocupat de partea editorială a proiectului Mândrie și Beton. În toate drumurile și cuvintele mele m-a însoțit neîncetat un om; care m-a învățat cum să “mănânc nori” pe astfel de proiecte. Irina Nicolau ar fi adorat proiectul ăsta!

Ciprian Ciocan - web developer, http://ciprianciocan.com

Alex Șerban - procesare imagine video, http://alexserban.ro

Electric Brother – procesare sunet, http://www.electricbrother.ro